Kernwaarden

Het succes van Financial Assets is gebouwd op de vier kernwaarden kennis, kwaliteit, snelheid en discretie.

 

Kennis

Als financiële specialist pur sang heeft Financial Assets grondige kennis van de financiële sector en haar sub-disciplines. Wij komen zelf uit de vakgebieden waarin wij nu als headhunter werkzaam zijn, wij spreken de taal van onze klanten en onze kandidaten. Financial Assets kent een zeer laag verloop onder haar partners /consultants; tien jaar of langer verbonden aan ons bedrijf is bepaald geen uitzondering.

Kwaliteit

Naast harde skills als ervaring, product- en marktkennis, besteedt Financial Assets aandacht aan een juiste match tussen karakter en cultuur alsmede tussen levensfase/drive en het momentum van de organisatie. Wij volgen de professionals in ons netwerk over een zeer lange periode. Ook naar onze klanten toe hanteren wij uitdrukkelijk een lange termijn strategie. Binnen Financial Assets bestaan er slechts kwalitatieve doelstellingen, geen kwantitatieve.

Snelheid

Financial Assets is een onafhankelijk en zelfstandig bureau dat voornamelijk werkzaam is in de financiële sector in Nederland. Daarom kunnen we snel schakelen. Meer dan 15 jaar ervaring, een zeer omvangrijk netwerk aan senior managers en specialisten en efficiënt databeheer stellen ons in staat om binnen zeer korte tijd meerdere geschikte kandidaten te presenteren. De levertijd voor interim-managers is doorgaans 1 tot 2 werkdagen.

Discretie

Financial Assets wil voor langere termijn een betrouwbare partner zijn voor zowel klanten als kandidaten. Integriteit in ons doen en laten is vanzelfsprekend, discretie een noodzaak om de reputatie van klanten en personen te beschermen. We hebben respect voor onze relaties en gaan zorgvuldig met ieders belangen om.