Educatieve Bijeenkomst voor pensioenfondsbestuurders en bestuursbureaus over de bestuurlijke dilemma’s bij duurzaam beleggen

datum: 19/09/2016

maandagmiddag 14 november 2016
Educatieve bijeenkomst – De bestuurlijke dilemma’s bij duurzaam beleggen!
Fort Voordorp nabij Utrecht

Met welke dilemma’s hebben bestuurders te maken bij duurzaam beleggen?
Welke duurzaamheidsthema’s zijn voor bestuurders van belang?
Hoe geven pensioenfondsen invulling aan duurzaam beleggen?
Wat zijn recente ontwikkelingen in het maatschappelijke debat over duurzaamheid?

Op maandagmiddag 14 november van 12.00 tot 18.00 uur zullen diverse experts op deze vragen ingaan onder leiding van dagvoorzitter Jeroen van der Put (directeur Media Pensioen Diensten). Een belangrijk onderdeel van deze middag zijn de break out sessies die u de mogelijkheid bieden om die presentaties bij te wonen die u interessant vindt. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje in een historische omgeving. De educatieve bijeenkomst heeft tot doel om bestuurders en medewerkers van bestuursbureaus verdieping te geven en praktische handvatten te bieden die meteen kunnen worden gebruikt. In deze link vindt u het volledige programma.

Registratie
Deelname aan het seminar is kosteloos en staat open voor pensioenfondsbestuurders en medewerkers van bestuursbureaus. Meerdere bestuursleden/medewerkers van een fonds zijn welkom. Deelnemers ontvangen na afloop een verslag met een aantal bestuurlijke handvatten. U kunt zich hier aanmelden; u ontvangt een bevestiging van uw aanmelding.

Wij zien er naar uit u te mogen verwelkomen op het seminar dat in samenwerking met Financial Investigator georganiseerd wordt.

Met vriendelijke groet,

Chris de Groot, Joost Frequin en Anno Bousema

 

 
Nieuws