Financial Assets Executive Search breidt haar dienstverlening uit naar IT

datum: 07/02/2019

Per 1 februari jongstleden is Arne Moll aangetreden als Director bij Financial Assets Executive Search. Met zijn komst breidt Financial Assets, nicheplayer in Finance, haar dienstverlening uit tot op het Information Technology terrein.

Arne Moll is een IT-professional met meer dan 15 jaar technische en leidinggevende ervaring in binnen- en buitenland. Hij heeft diverse senior management posities bekleed, zoals Head of IT-Europe bij Lloyds Banking Group, waar hij omvangrijke digitale transformatietrajecten heeft geleid in Duitsland, Engeland en Nederland. Daarvoor werkte Arne onder meer als ontwikkelaar en Data/ Business Intelligence consultant voor Cap Gemini. Hij is actief betrokken bij de opzet en groei van verschillende Fintech/ startups in Barcelona, Berlijn en Athene. Door zijn jarenlange contact met de IT-markt heeft Arne een groot en internationaal netwerk van professionals, leveranciers en dienstverleners opgebouwd in de financiële sector en daarbuiten.

Arne studeerde Russische literatuur aan de Universiteit van Amsterdam en aan de Saint Petersburg State University. Hij is fervent schaakliefhebber -speelde remise tegen Kasparov- en schrijft regelmatig veelgelezen columns en artikelen over dit onderwerp.

 
Nieuws