Financial Assets is partner van de DACT

datum: 28/11/2016

dact_keurmerk-rgb_small

DACT, Dutch Association of Corporate Treasurers, is dé beroepsvereniging voor (corporate) treasurers en treasury professionals in Nederland en telt circa 530 leden, werkzaam bij multinationals, grote en middelgrote ondernemingen maar ook bij de overheid en non profit-organisaties.

DACT bevordert als beroepsvereniging de professionele ontwikkeling van de leden, biedt een netwerk waarbinnen treasury professionals zich met elkaar verbonden voelen en faciliteert een platform voor de uitwisseling van informatie en verdieping van kennis.

Een van de pijlers van Financial Assets is het invullen van treasury opdrachten en dat doen wij al ruim tien jaar met succes. Daarmee zijn wij inmiddels een begrip in dit marktsegment.

Met trots kunnen wij berichten dat de DACT ons heeft uitgenodigd partner te worden van hun beroepsvereniging welke wij van harte hebben geaccepteerd.

Wij zien deze uitnodiging dan ook als een bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening aan deze beroepsgroep en zullen ook in de toekomst met veel plezier en zorg onze dienstverlening  in dit segment voortzetten.

 

Meer informatie over de DACT vind je op www.dact.nl

 
Nieuws