Geslaagde Nieuwjaars borrel in Gustavino

datum: 05/02/2015

Afgelopen donderdag was het dan zover. De allereerste keer dat Financial Assets in haar 17 jarige bestaan een Nieuwjaarsborrel organiseerde. Bewust was er gekozen voor een datum wat later in januari om de eerste indrukken van 2015 ter plekke te kunnen uitwisselen.

Ondanks het winterse weer en een indrukwekkende lengte aan files, wisten ruim 100 genodigden de weg naar het Gustav Mahlerplein te vinden. Als gespecialiseerde Executive Search Firma waren wij zeer vereerd met de aanwezige vertegenwoordigers uit de diverse door ons bediende sectoren.

Het brede spectrum aan bestuurders, senior professionals en adviseurs van Investment Management & Services, Pensioenfondsen, Verzekeraars, Corporates, Banken en Consultancy Firma’s, mengde op een geheel natuurlijke wijze. Onder het genot van een ruim assortiment aan Italiaanse delicatessen en de nodige drankjes werd er lustig genetwerkt, gefilosofeerd en geconverseerd.

Voor Financial Assets een succes dat we in de komende jaren graag willen herhalen.  Wij bedanken de aanwezigen en hopen u allen volgend jaar weer te mogen begroeten.

 
Nieuws