Senior Consultant gezocht

datum: 05/04/2019

Wie zijn wij

Financial Assets Executive Search  (Amsterdam Zuidas) is een onafhankelijk en zelfstandig Executive Search & Interim Management bureau dat voornamelijk werkzaam is in de financiële- en corporate sector in Nederland. Als financiële specialist pur sang heeft Financial Assets grondige kennis van de financiële sector en haar sub-disciplines.

De Functie : Senior Consultant  (M/V)

Een van onze aandachtsgebieden is het zogenaamde Corporate segment.  Een groot deel van deze cliënten bestaat uit beursgenoteerde ondernemingen dan wel ondernemingen in handen van private equity. Voor deze cliënten vervullen wij financiële functies. Te denken valt aan functies binnen de domeinen Accounting, Control & Reporting en Treasury & Risk Management.

Voor deze groep cliënten zijn wij op zoek naar een collega (senior) consultant die zich met name bezig gaat houden met ACR-functies.

Naast het acquireren van nieuwe opdrachten, zelfstandig dan wel met een van je collega’s, onderhoudt je je netwerk, begeleidt kandidaten tijdens het proces en verzorgt de communicatie hieromtrent.

Profiel

Je hebt 5-10 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen de wereld van Werving & Selectie. Je bent klantgericht, hebt drive en commercieel inzicht. Daarnaast heb je interesse in de achtergronden, ambities en drijfveren van de kandidaten waar je intensief mee werkt.

Wat bieden wij

Een no nonsense werkomgeving waar het begrip “vrijheid in verbondenheid” ook daadwerkelijk wordt beleefd. Snelle beslissingslijnen, gezamenlijke besluitvorming en teamgeest typeert Financial Assets. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk financiële compensatie waarvan de variabele component in de pas loopt met jouw eigen prestaties. Spreekt jou dit aan dan komen we graag met je in gesprek.

Je kunt daartoe contact opnemen met Dolf de Haan.

 
Nieuws