(Senior) Consultant

datum: 26/10/2015

Wie zijn wij

Financial Assets is een onafhankelijk en zelfstandig Executive Search & Interim Management bureau dat voornamelijk werkzaam is in de financiële sector in Nederland. Als financiële specialist pur sang heeft Financial Assets grondige kennis van de financiële sector en haar sub-disciplines. Wij komen zelf uit de vakgebieden waarin wij nu als headhunter werkzaam zijn.

Wij spreken de taal van onze cliënten en onze kandidaten. Headhunting is een vak dat wij al ruim 15 jaar beoefenen. Vakmanschap, persoonlijke service en resultaatgerichtheid staan hoog in ons vaandel.

 

De Functie (Senior) Consultant

Een van onze aandachtsgebieden is het zogenaamde corporate segment. Een groot deel van deze cliënten bestaat uit beursgenoteerde ondernemingen dan wel ondernemingen in handen van private equity. Voor deze cliënten vervullen wij financiële functies met accenten op treasury & risk management functies en accounting & control functies voor professionals met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Voor de accounting & control functies zijn wij op zoek naar een collega (senior) consultant.

Naast het acquireren van nieuwe opdrachten, zelfstandig dan wel met een van je collega’s, onderhoud je je netwerk, begeleidt kandidaten tijdens het proces en verzorgt de communicatie hieromtrent.

Profiel

Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring hetzij binnen de “Big Four” omgeving hetzij binnen de wereld van werving en selectie. Je bent klantgericht, hebt drive en commercieel inzicht. Daarnaast heb je interesse in de achtergronden, ambities en drijfveren van de kandidaten waar je intensief mee werkt.

Wat bieden wij

Een no nonsense werkomgeving waar het begrip “vrijheid in verbondenheid” ook daadwerkelijk wordt beleefd. Snelle beslissingslijnen, doorgaans gezamenlijke besluitvorming en teamgeest typeert Financial Assets. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk financiële compensatie waarvan de variabele component in de pas loopt met jouw eigen prestaties. Een leaseauto is in het pakket inbegrepen.

Spreekt jou dit aan dan komen we graag met je in gesprek.

Je kunt daartoe contact opnemen met Dolf de Haan op telefoonnummer 035-5395310 of op 06 27093913.

 
Nieuws