Vacature: Consultant Impact Investing

datum: 06/05/2022

Wil je een actieve bijdrage leveren aan impactvol investeren en financieren? Ben jij zowel commercieel als inhoudsgericht? Vind je het interessant om een belangrijke rol te spelen in het cruciale talent vraagstuk rondom impact investing? Trekt het je aan om je te verdiepen in de mens achter de professional?

Dan komen wij graag met je in contact!

Wie zijn wij?
Financial Assets is al ruim 20 jaar actief in het aanwerven van de juiste professionals voor de beleggings- en financieringssector in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn nationale en internationale vermogensbeheerders, banken, corporates en multinationals.

Wat ga je doen?
Een van onze snelst groeiende specialisaties zijn de duurzame (ook bekend als: responsible, sustainable of impact) financierings- en beleggingsprofessionals. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Als consultant ben je continue in contact met zowel organisaties die op zoek zijn naar het juiste personeel als met (young) professionals die nadenken over een vervolgstap in hun loopbaan.
Je ontwikkelt je eigen, zeer persoonlijke, manier van het begeleiden van zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Wat bieden wij?
Naast een competitief basissalaris en benefits (vervoerbudget, laptop, mobiel, bijdrage pensioen, etc.) hebben we een winstafhankelijke bonusregeling.
We begeleiden je in je professionele ontwikkeling, competentie- en kennisopbouw op een manier die het beste bij jou past. Het volgen van vak- en kennisopleidingen is daar onderdeel van. Je start als junior consultant en kunt doorgroeien naar medior en senior consultant.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Marc Hamel 0629051585 / mh@financialassets.nl

 
Nieuws