Career Advice & Career Counseling

Career Advice
Specifiek voor ervaren professionals werkzaam in de financiële sector biedt Financial Assets Career Advice aan, gericht op heroriëntatie van werk, functie en werkgever. Voor professionals op zoek naar een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging, bij wie de grootste vraag is: ‘wat is er beschikbaar, waar kwalificeer ik mij voor en hoe pak ik het aan?’
Financial Assets: in depth knowledge en gespecialiseerde partners met meer dan twintig jaar ervaring in de Nederlandse financiële markten staan voor je klaar. Wellicht zijn er nog competenties die je moet bijspijkeren of zijn er specifieke, aanvullende studies nodig om je carrière zo te laten lopen als jij wilt? Career Advice, specifiek gericht op de professional en zijn of haar belang, bieden wij in twee vormen aan:

Quick Career Advice
Quick Career Advice bestaat uit een sessie van één uur, waarin jouw interesses, competenties en realistische, externe mogelijkheden in een nutshell worden besproken. Voor kandidaten die niet woonachtig zijn in Nederland is het mogelijk dit gesprek via Skype te voeren. 

Career Counseling
Career Counseling is omvattend loopbaanadvies, gericht op een persoonlijk ontwikkelingsproces om de voor jou wenselijke en duurzame veranderingen in je loopbaan te bevorderen. In drie gesprekssessies van een uur -met tussenliggende periodes van een of meer weken- wordt gericht doorgenomen welke mogelijkheden de externe markt biedt. Wat is ‘de markt’; naar welke competenties, ervaring en mindset is er vraag?

Voor beide adviestrajecten wordt een vergoeding gevraagd. Onze Office Manager Maaike van Wiefferen voorziet je graag van meer informatie over de kosten.